Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Hans, d. 24-12-2009
Kære Steffen!
Sidder nu mæt og veltilpas efter at have spist and og brunede kartofler. Sidder du med en kold tyrker? Det håber jeg ikke! Rigtig glædelig jul! De venligste juletanker Hans


E-mail:
Skrevet af claus christensen, d. 24-12-2009
Hej igen Steffen så er vi almindelige landkrabber
klar til juleaften (næsten)Jeg skal holde julen i Randers hos Malenes bror. Vi har åben i ungdomsskolen denne dag , så jeg har været på Kolbøtten og lige været på lærerværelset for at fjerne det værste skrald efter julefrokosten.Nu er det klar til du møder frisk, afbalanceret, dannet
og undervisningsklar ind til et nyt år.Det er jo dejligt at vide at man får en opladet kollega hjem fra endnu et "dannelsestrip" i Middelhavet.God Jul CC


Skrevet af Claus Christensen, d. 23-12-2009
Hej Steffen lige en lille julehilsen
her fra Langå ,hvor julefreden nu endelig er ved at sænke sig.Vi havde en dejlig frokost igår på Kolbøtten ,hvor alt skete i din ånd.Nu venter jeg så på juleaften så anden kan komme på bordet.


Skrevet af Hanne, d. 23-12-2009
Hej Steffen.
Ikke for at ødelægge den gode stemning - men af og til er man altså nødt til at stirre realiteterne stift i øjnene. God jul - trods alt.
Hilsen Hanne


E-mail:
Skrevet af Sækker, d. 22-12-2009
JA-men så velkommen til Marmaris.
Mon ikke du får en god tur.
Hvordan gik det i tolden med de 12 sneøl - de var sgu nok tomme da du nåede Istanbul??
sekker


E-mail:
Skrevet af hellemaj, d. 22-12-2009
hej skov godt at du er nået godt frem, jeg håber at du får en god julnp¨skibet,jeg nåede ikke at give dig etjule knus men her er det


E-mail:
Skrevet af Thyra, d. 21-12-2009
Hej Steffen! Håber du nyder det i Tyrkiet! I DK er der en snestorm på vej, men det er ikke det store problem, da anden er landet. Ellers kan du sende en venlig tanke til dine søde kollegaer, der holder juleafslutning og frokost i morgen. Her i huset har Nissen og Gertrud Sand travlt, så jeg har svært ved at styre dem, men det hjælper nok, når Hans får ferie. Når vi når så langt, vil vi udbringe din skål, når de brunede kartofler kommer på bordet og ønsket om en herlig og varm ferie under de sydlige himmelstrøg. Mange julehilsner og kram Thyra


E-mail:
Skrevet af Hanne, d. 20-12-2009
Hej Steffen - Du er forhåbentlig landet i Tyrkiet. Fik lufthavnshysteriet omkring alle de mange statslederes afrejse indflydelse på din flyvetur?
God jul og nytår.
Hilsen hanne


E-mail:
Skrevet af peter tramm, d. 08-08-2009
hej er du bror til nina??
vi skal have en bådsnak på et tidspunkt.
mvh peter


E-mail:
Skrevet af Jesper Moesgaard, d. 07-05-2009
Velkommen hjem, Skipper Skov :)
Det har været herligt at følge odyséen den sidste måneds tid. Mindede faktisk lidt om en julekalender.
Meget er sket siden du stak til søs:
Gaseksplosion overfor i tandplejerens lejlighed og en ny højt- og fedtbelagt statsmedister har overtaget fra et andet Fjog, er bare to af de ubehageligheder vi har været udsat for den sidste tid. Mæn vi må da håb det blir bæjre i mårn!

Glæder mig meget til at se (og ikke mindst lytte til) dig igen :)

Hilsen Professoren


E-mail:
Skrevet af Anette, d. 01-05-2009
Hej Steffen,
Sikke en tur du er på, det ser rigtig spændende ud.
Jeg har tilmeldt dig sommerfesten.
Du må fortsat have held og lykke med turen. Vi ses lige pludselig.
Hilsen
Anette Hvid


Skrevet af CLAUS CHRISTENSEN, d. 01-05-2009
Velkommen til Tyrkiet.1maj fejrer kvinderne i Tyrkiet som en rigtig kampdag.Så pas nu på efter så mange dage på søen.Et nyt dannet menneske skriver du.!!!
Det vil vi glæde os til,alle os,der har spejlet os
i din primitivitet.Måske vil standarden hæves for alle dine mandlige kollegaer.Altså hvis laveste fællesnæver virkelig er blevet mere dannet!!
Marmeris er forøvrgt en dejlig by ,så nyd nu de sidste dage som landkrabbe.
VH CC


Skrevet af SK, d. 30-04-2009
Kære Hans
Jeg har klaret dine problemer med rystende fingre på tastaturet. Jeg kan advare dig. Jeg er ikke færdig med at skrive. Der er meget mere når en båd skal landsættes.
SK


E-mail:
Skrevet af Hans, d. 30-04-2009
Hello Sailor.
Det er helt trist at din rejseberetning nu slutter - men det er nu godt alligevel at høre at du er sluppet helskindet gennem alle søens strabasser.
Nu venter vi med spænding på at se dig igen, om du er blevet et dannet mandfolk, eller om det er det samme skvathoved som vi sendte ud.
Kærligst
Hans
P.S. Dukpumpen - hende har vi ikke hørt meget til på det sidste (er hun gået "planken ud"?)


E-mail:
Skrevet af Mette, d. 29-04-2009
Hej Steffen!! Sikke en fin hjemmeside, og spændende at følge med i jeres tur, selvom jeg for guds skyld aldrig nogensinde skal ud på nogen lang tur i båd!!!:0)!!Fortsat god tur og jeg holder fortet herhjemme!!
Hilsen Mette


E-mail: