Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af CC, d. 19-07-2012
Godmorgen HR Skov. Jeg håber du nyder ferien og stresser af på dit sommertogt,,,,
Her fra udsigtsposten på Bakkelygår sommeren stille forbi,,,,,,,God underholdning er det at følge med i din dagbog CC


Skrevet af Dorte, d. 16-07-2012
Hej Steffen
Det var jo en meget dejlig overraskelse med en lille mail fra dig:) som altid, ved du.
På dine beskrivelser ved jeg at du er så tilpas, nu det hele virker fint og du har fået ny "gardarobe":) ha...rigtig god tur.jeg skriver på den anden mail senere:)
sommerknus fra hende selv (fru sørensen)


E-mail:
Skrevet af Mie, d. 16-07-2012
Hej Steffen

Skide nu være med vejret, nyd nu ferien ! Læs en god bog, køb et par gummistøvler - og husk at tage dem med ned inden du lukker lugen !!! Vi tager en uges tid til Skagen, så det passer jo godt nok, hvis du har lyst til at kikke forbi Havnsø, når du vender næsen hjemad igen ??


E-mail:
Skrevet af Sekker, d. 04-07-2012
Hej Steffen

Har du fået ny emailadresse?
Og nyt mobilnummer?
Og ny båd?


E-mail:
Skrevet af Hannah Winsløw, d. 23-12-2011
Hej Steffen. Sikke en fin hjemmeside. Den vil jeg "dyrke" - - - mange jule-bamse krammer. Skal hilse mange gange fra min bror, han er smuttet en tur til Ungarn med sin kone. Tja så må én anden nøjes med en tur til Skovmøllen - det er nu fint nok for mig !
Lad os nu fastholde kontakten. ;-o) Hannah
PS Jan W skal giftes om ikke så lang tid - hujjj det er rigtig godt for ham !


E-mail:
Skrevet af Nina Skov, d. 26-07-2011
Hej Steffen. Det er sgu godt nok et kedeligt sommervejr at sejle rundt i :-( Men du kommer da rundt:-)Jeg havde en fed tur til Bornholm med Tai, Michael, Sus og Jesper hvor vi boede ombord på Polle's dejlige båd Bjørn. Håber du får bedre vejr fremover. Ønsker dig fortsat gog færd....jeg er jo i arbejde igen:-( Hygge og knus! Nina


E-mail:
Skrevet af Torben Holm, d. 24-07-2011
Hej god turberetning, jeg hygger inden døre i mit varme hus i Marstal Blue Star Pd 206 min Pd nr.2 som nu ligger uvirksom hen i en hel uge.Håber på sommer
Er det en god motor du har købt?


E-mail:
Skrevet af Lars-Ole, d. 23-07-2011
Hej Steff. Så er vi godt hjemme igen efter 18 dejlige dage i den svenske skærgård. Det var lidt barskt at sejle derover i et stræk - men vi fik ekstra gode dage derovre. Jeg har trykt ekstra gæstesejlerkuverter. Hvad gjorde vi sidst med merkater?
Ha en god tur hjemover, når du når dertil.


E-mail:
Skrevet af cc, d. 19-07-2011
Hej Steffen Lige en opdatering fra indre dansk farvand. M/S TRUNTE sejler nu perfekt og jeg har nydt at være ude at sejle flere gange. Dejlgt med en kalesche med den vejrtype vi har.Jeg forstår nu formålet med en sækkevogn på din båd
CC


Skrevet af cc, d. 14-07-2011
Hej Steffen jeg håber du kommer gennem denne regnfyldte dag ,som kun egner sig til indendørs interesser.Dem kan der jo være mange af. God vind lørdag er tørvejrsdag CC.


Skrevet af SK, d. 08-07-2011
Hej Lars
Jeg har endnu ikke modtaget en dato for, hvornår vi i fællesskab kan opleve det azurblågrå Middelhav? Men du skriver bare. Så går jeg på taget og starter helikopteren.
KH Steffen


Skrevet af cc, d. 08-07-2011
Kære Steffen Rigtig god tur .Man kan roligt sige du har valgt en dag med møgvejr til at starte dit togt.Vi har sjovt nok nettop idag
indkøbt 2 FB til dig.Dem må du så have tilgode.God tur CC


Skrevet af Lars - skipper "Pinocchio", d. 08-07-2011
Nå gamle støder - så tager jeg afsted til "Pinocchio" og Marmaris igen - glæder mig altid over dine levende beskrivelser over vores "småture rundt i verden" - genlæses gerne :-P

Hvornår skal du ha den tur jeg har lovet dig på Middelhavet - uden noget vi absolut skal nå (altså: MINUS TRANSPORTSEJLADS!!! ;))

Knus
Lars


E-mail:
Hjemmeside: www.sypinocchio.dk
Skrevet af steffen, d. 24-12-2010
Det er nok fordi det hedder:"cybercity".


Skrevet af Mie, d. 24-12-2010
Hej Steffen. Hvorfor f.... kan jeg ikke sende mail til dig på sskov@vip.sybercity.dk ???? Får dem i hovedet igen med besked om at domænenavnet er ukendt ????
Har et julebrev liggende til dig..Ellers får du her mange gode ønsker om en hyggelig jul og et bragende godt nytår.
Knus Mie


E-mail: